Access Facelift®


Energetische Facelift behandeling

Je kan jouw gezicht, lichaam én geest verjongen en verstevigen op een zachte, vriendelijke, eenvoudige manier. Dus zónder botox, peelings, medicijnen of operaties, zonder smeersels, hersteltijd, gezichtsoefeningen of risico’s!

 

De Access Energetische Facelift® behandeling is één van de mooiste energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness®. Net als bij de behandeling van de Bars® lig je gekleed op je rug, comfortabel toegedekt op de behandeltafel en hoef je alleen maar bereid te zijn te ontvangen en te ontspannen. Hoe wordt het nog beter dan dit?

 

De decolleté, hals en het gezicht worden op een aantal plaatsen zacht aangeraakt met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gevraagd te gaan stromen. Hierdoor worden beperkende gedachten en standpunten, onzekerheden die je hebt over je lichaam en over het ouder worden opgelost. De cellen worden van binnenuit gerevitaliseerd, lijntjes en rimpels worden zachter.

 

Ook op de bijkomstigheden van het ouder worden, zoals problemen met overgang, hormoonhuishouding, gezichtsvermogen, souplesse van het lichaam, slaapstoornissen, concentratie, haaruitval, enz. kan dit proces een positief effect hebben, en kan het voor een sneller genezingsproces en vervaging van littekens zorgen.


Het is een diep ontspannende, helende behandeling die niet alleen werkt voor het gezicht, maar ook voor de rest van het lichaam én voor de geest.

Dus niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk zal veranderen: je zal meer rust en ruimte in je hoofd hebben en een heldere geest. Je zal je energieker voelen en mede daardoor een jongere, frissere uitstraling hebben. Na één behandeling zie en merk je al verschil.

 

Zou jij dat ook willen? Kom dan eens ervaren wat een facelift behandeling voor jou doet!

  
  
  
Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224