Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Massagepraktijk Mooi Meer Mens (hierna MMMM)

1.   Bij het maken van een afspraak bij MMMM ga je akkoord met onderstaande voorwaarden en de PRIVACYVERKLARING. Deze vind je hier.

2.   Bij de eerste afspraak worden je naam, adres, e-mail en telefoonnummer gevraagd voor de administratie.

3.   Tijdens het intake gesprek wordt gevraagd naar eventuele ziektes, aandoeningen, medicijngebruik, blessures etc. o.a. om te kunnen bepalen  of er veilig en verantwoord behandeld kan worden. Bij contra-indicaties kan het nodig zijn je door te verwijzen naar een arts of specialist en/of toestemming voor behandeling aan hen te vragen. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de informatie die je geeft, ook bij volgende afspraken. MMMM is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit niet genoemde ziektes, aandoeningen, blessures, medicijngebruik etc. tijdens of na de massage.

4.   Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt zonder jouw schriftelijke toestemming.

5.   Een behandeling bij MMMM is complementair, dus niet bedoeld als alternatief voor een medisch advies of behandeling.

6.   MMMM is niet aansprakelijkheid voor enige (letsel)schade, tenzij ontstaan door haar eigen opzet of grove schuld, door cliënt te bewijzen en dan alleen voor zover door haar aansprakelijkheidsverzekering wordt gedekt, en beperkt tot het bedrag van de door de verzekeraar gedane uitkering.

7.   MMMM is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

8.   Gereserveerde afspraken kunnen tot 24 uur tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Dit kan per e-mail, sms, whats-app, of telefonisch (bij geen gehoor graag de voicemail inspreken). Bij te late afzeggingen of no-show wordt de helft van de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met een minimum van €20. Wanneer je te laat komt kan dat inhouden dat de behandeltijd korter wordt.

9.   MMMM houdt zich het recht voor bij verhindering door onvoorziene omstandigheden de afspraak tot 24 uur tevoren te verzetten of te annuleren.

10.Kadobonnen en stempelkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij het inleveren van de stempelkaart wordt geen stempel gegeven.

11.Massages bij MMMM hebben niets met erotiek te maken. Enige vorm van seksuele intimidatie betekent het einde van de vertrouwensrelatie en verdere behandeling. Je onderbroek dien je aan te houden. 

12.Ethiek en een goede hygiëne zijn voor beide partijen vanzelfsprekend. MMMM heeft het recht een cliënt te weigeren.

13.Roken, eten en huisdieren zijn in de praktijk niet toegestaan.

14.Je wordt verzocht je mobiele telefoon uit te schakelen of op de stille stand te zetten.