Magneetmassage en magneettherapie


MAGNEETMASSAGE


Met verwarmde massage-magneten wordt je gemasseerd. Dit kan zowel op de blote huid (met olie) als over de kleding heen. De energie van de magneten wordt opgenomen door het bloed en door het hele lichaam verspreid. Dit zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en het immuunsysteem wordt gestimuleerd; pijn- en spanningsklachten kunnen hierdoor verminderen. Een aanrader bij stress-gerelateerde klachten, futloosheid, slaapproblemen, migraine, gewrichtspijn, menstruatiepijn etc.


Een voordeel van magneetmassage is dat deze ook zónder druk uitgevoerd kan worden, dus op gevoelige plekken en bij blessures. Ook op de hoofdhuid is de magneetmassage zeer ontspannend.

Deze behandeling wordt NIET gegeven tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap, bij mensen met een pacemaker of ander batterij-houdend apparaat, en bij kanker. 


MAGNEETTHERAPIE

Het magnetisch veld van de aarde wordt verstoord door electro-smog (veroorzaakt door straling van computers, radio, tv, mobiele telefoons etc.).

Dit kan bij mens en dier leiden tot allerlei klachten zoals stijfheid in spieren en gewrichten, hoofdpijn, rugpijn, reuma, slapeloosheid, digestieve problemen, bloedcirculatieproblemen, vermoeidheid, depressie.
De magnetische kracht van massagemagneten brengt de lichaamscellen weer in balans en werkt positief op de bloedsomloop. Meer zuurstof en voedingsstoffen worden getransporteerd door het lichaam en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Hierdoor gaat het energieniveau omhoog en zit je beter in je vel. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, pijn en stressklachten verminderen.

Naast de ontspannende magneetmassage kan je voortdurend profiteren van magnetische energie door het dragen van magneetsieraden, een power-armband of hanger (iets sterker) of het nog krachtiger magneethart of strip: een "eerste hulp" accessoire voor een sneller herstel en pijnverlichting, te dragen op de pijnplek zelf.

Ook zijn er magneet-inlegzolen, magneetbandages voor de gewrichten of de rug en magneetstaafjes om water te magnetiseren. Het water wordt zachter en hierdoor beter opgenomen door het lichaam. Een magneet in het badwater maakt het water zachter en is ideaal bij huidproblemen.
Er is een sieradencollectie voor dames, heren, kinderen en dieren alsmede een sportcollectie en een wellness collectie, te bekijken op
www.energetix.tv en te bestellen bij mij. Binnen een paar dagen heb je je bestelling zonder portokosten. In mijn praktijk heb ik ook het een en ander op voorraad. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!


Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224