Van harte welkom op de website van

 

Massagepraktijk Mooi Meer Mens

 

Heb je last van pijnlijke spieren of gewrichten, spanningen, hoofdpijn, slaapproblemen, weinig energie, vage klachten of gewoon behoefte aan “even niets” en lekker ontspannen? 

 

Gun jezelf een moment van

RUST, AANDACHT en ONTSPANNING

je voelt je MOOI MEER MENS   

 

De praktijk is weer open!

Er mag weer gemasseerd worden. Hopelijk blijft dat zo! Om daaraan bij te dragen gelden er preventieve maatregelen in de praktijk, die zijn te vinden onder Openingstijden. Ik verwelkom je graag binnenkort voor een ontspannende behandeling. 


Blijf goed voor jezelf zorgen, dat verhoogt je immuunsysteem. Slaap voldoende, eet gezond, blijf in beweging en denk positief. Geef aandacht aan jezelf en je omgeving. Ik wens iedereen veel inspiratie en kracht in deze bizarre tijd.


Ben je vermoeid, lichamelijk of geestelijk, geef er dan aan toe. Neem een break, geef jezelf wat extra aandacht! Probeer eens een Access Bars® behandeling! Een aanrader als je ruimte voor jezelf wil, de behandeling geeft een diepe ontspanning en schept rust in je hoofd.


Ook een aanrader:

De Access Energetische Facelift®, een zeer ontspannend bodyproces, waarbij het gezicht en de hals energetisch gelift worden, maar in feite ook het hele lichaam van binnenuit een boost krijgt. Je ziet er weer vitaal en stralend uit. 

 

AVG/Privacyverklaring

Informatie betreffende jouw privacy vind je hier.


Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224