Van harte welkom op de website van

 

Massagepraktijk Mooi Meer Mens

 

Heb je last van pijnlijke spieren of gewrichten, spanningen, hoofdpijn, slaapproblemen, weinig energie, vage klachten of gewoon behoefte aan “even niets” en lekker ontspannen? 

 

Gun jezelf een moment van

RUST, AANDACHT en ONTSPANNING

je voelt je MOOI MEER MENS   

 

Nieuw in de praktijk:

Thaise tafelmassage. Hierbij wordt geen olie gebruikt en kan je je kleding aanhouden. Ontspanning van top tot teen. In ons drukke bestaan, met de vele prikkels, is deze behandeling een echte aanrader. Deze maand 10% korting!


Ben je vermoeid, lichamelijk of geestelijk, geef er dan aan toe. Neem een break, geef jezelf wat extra aandacht! Probeer eens een Access Bars® behandeling! Een aanrader als je ruimte voor jezelf wil, de behandeling geeft een diepe ontspanning en schept rust in je hoofd.


Ook een aanrader:

De Access Energetische Facelift®, een zeer ontspannend bodyproces, waarbij het gezicht en de hals energetisch gelift worden, maar in feite ook het hele lichaam van binnenuit een boost krijgt. Je ziet er weer vitaal en stralend uit. Samenwerking
Suzanne de Bruin van
SUZEN is yogadocente en geeft (privé-)lessen in haar praktijk of bij jou thuis. Yoga vormt een mooie combinatie met massage, omdat de bewustmakende en ontspannende werking van massage en yoga elkaar kunnen versterken. Samen hebben wij 2 mooie aanbiedingen gecreëerd. Klik hier voor meer informatie.

 

AVG/Privacyverklaring

Informatie betreffende jouw privacy vind je hier.


Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224