Van harte welkom op de website van

 

Massagepraktijk Mooi Meer Mens

 

Heb je last van pijnlijke spieren of gewrichten, spanningen, hoofdpijn, slaapproblemen, weinig energie, vage klachten of gewoon behoefte aan “even niets” en lekker ontspannen? 

 

Gun jezelf een moment van

RUST, AANDACHT en ONTSPANNING

je voelt je MOOI MEER MENS   

 

Het is zomer en vakantie-tijd. Heerlijk, hoewel het soms juist extra stress kan geven. Zit je hoofd vol en kan je wel wat extra ontspanning gebruiken? 

Probeer eens een Indiase hoofdmassage! Een aanrader als je een moment voor jezelf wil, waarna je je weer helemaal zen voelt.

Klik hier voor een toelichting en voor de maandaanbieding! 


Ook een aanrader:

De Access Energetische Facelift®, een zeer ontspannend bodyproces, waarbij het gezicht en de hals energetisch gelift worden, maar in feite ook het hele lichaam van binnenuit een boost krijgt. Je ziet er vitaal en stralend uit. 

De Access Bars® behandeling op het hoofd is ook heel prettig; deze is geschikt voor iedereen die diep wil ontspannen en het leven mooier en makkelijker wil maken.


Samenwerking
Suzanne de Bruin van
SUZEN is yogadocente en geeft (privé-)lessen in haar praktijk of bij jou thuis. Yoga vormt een mooie combinatie met massage, omdat de bewustmakende en ontspannende werking van massage en yoga elkaar kunnen versterken. Samen hebben wij 2 mooie aanbiedingen gecreëerd. Klik hier voor meer informatie.

 

AVG/Privacyverklaring

Informatie betreffende jouw privacy vind je hier.


Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224