Behandelingen

 

LICHAAMSMASSAGE


Een massagebehandeling gebaseerd op de klassieke massage, intuïtief aangevuld met verschillende andere technieken, zoals cupping, dynamische-, energetische-, drukpunten-, hotstone-, triggerpoint- en/of magneetmassage.


Afhankelijk van wat jij wenst en wat jouw lichaam vraagt leg ik de nadruk op een helende, activerende of ontspannende werking. Je ligt comfortabel en warm toegedekt op de massagetafel, eventueel ondersteund door het Cliënt Comfy massagekussen.MASSAGETHERAPIE


De oorzaak van klachten is niet altijd helder. Vaak is er een blokkade in het lichaam waardoor de energie niet meer vrij kan stromen en een disbalans ontstaat. Een blokkade kan ontstaan door spanning voortkomend uit bijvoorbeeld verdriet, frustratie, stress, onverwerkte ervaringen, negatieve gedachten, onvrede. Door aanraking word je je bewuster van je lichaam en kom je dichter bij jezelf, bij wat je écht voelt. Emoties komen los en inzichten kunnen ontstaan, die kunnen leiden naar de werkelijke oorzaak van je (soms vage) klachten. Door te erkennen wat je voelt en te accepteren wat er is, maak je de weg vrij naar het oplossen van de blokkade. Je kunt pas loslaten als je beseft waar(door) het vastzit, en wanneer jij er aan toe bent. Dit is een proces waarbij ik je kan begeleiden en ondersteunen om je balans te hervinden.


STOELMASSAGE

kijk onder Stoelmassage


Indiase hoofdmassage op de stoel  

Deze massage is afgeleid van de Ayurvedische leer. De behandeling vindt plaats terwijl je zit op de massagestoel. Je kan de kleding aanhouden en er wordt geen olie gebruikt. Niet alleen het hoofd, maar ook de nek, schouders en armen worden meegenomen in de behandeling.

In ons hoofd, wat zo'n 4 tot 7 kilo kan wegen, bevinden zich veel spieren en zenuwuiteinden; en spanningen kunnen zich daar snel ophopen. In ons drukke bestaan, met de vele prikkels, is deze behandeling echt een pure weldaad, die een diepe ontspanning en rust kan geven.ACCESS Bars® en ACCESS Facelift®

kijk onder Access Bars® en Access Facelift®


 

DEELMASSAGES


·        Hoofd- en gezichtsmassage (anti-stress en liftende werking)


·        Rug-nek-schoudermassage (eventueel behandeling triggerpoints)


·        Luxe rug-nek-schouder-behandeling (massage, incl. hotstones of magneten, scrub en masker)


·        Stofwisselingsmassage (buikmassage, voorkant benen en voeten)


·        Luchtwegenmassage (borstkas voor en achterkant, armen en handen)


·        Voet-relax-massage (voeten en onderbenen, behandeling van reflexpunten)


·        Luxe voetrelax-behandeling (massage voeten en onderbenen, incl. hotstones of magneten, scrub en verzorgende voetcreme)

  

  

Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224