Over mij


Ruim 33 jaar heb ik gewerkt als secretaresse in het bedrijfsleven. Mij viel op dat veel mensen (en ik zelf) door stress en verkeerde werkhouding klachten kregen. Mede daarom ben ik in 2007 begonnen met het geven van stoelmassages. Het geeft mij voldoening te zien hoe verkwikt en ontspannen mensen na een stoelmassage weer aan het werk kunnen met nieuwe energie. 


Als je goed in je vel zit functioneer je beter en wordt je minder snel ziek. Als je niet goed in je vel zit, laat je lichaam dit vroeg of laat merken en krijg je allerlei klachten. Nadat ik dit zelf een paar keer heb ondervonden, ben ik in 2006 op zoek gegaan naar wat ik zelf echt graag wil. Dit was "iets met massage". Ik had in 2003 al een cursus voetreflexmassage gedaan, maar niet bedacht dat ik van mijn hobby mijn werk zou kunnen maken. Met de opleiding tot stoelmasseur kwam dat al meer in de richting. Toen ik daarnaast de opleiding tot Integraal Lichaamsmassage therapeut deed, ging een (massage)wereld voor me open! In 2010 heb ik deze opleiding bij Sonnevelt Opleidingen afgesloten en sindsdien ben ik me bliijven ontwikkelen met cursussen, workshops en vakliteratuur. 

"Goed in je vel zitten" heeft met veel factoren te maken. Als massagetherapeut is het mijn passie en uitdaging om mensen te helpen zich bewust te worden van de samenhang tussen denken en voelen, gedachten en gedrag, om samen te zoeken naar een balans tussen spanning en ontspanning, waardoor het leven prettiger en makkelijker wordt.

Ik werk holistisch en geef graag persoonlijke aandacht. Ieder mens is uniek.
Door het toepassen van verschillende vormen van massage, therapie, meditatie, access bars® tools, ademhalingsoefeningen en/of gesprekken, kan je beter in contact komen met jezelf en ontstaat inzicht in de oorzaak van je klachten. Juist door, naast de symptomen, die oorzaak aan te pakken, zullen de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Hieronder een aantal ervaringen/reacties van cliënten:

Marjolein,

Afgelopen donderdagavond 20-12-2018 had ik bij jou mijn 1e stoelmassage ooit.

Wat je gedaan hebt weet ik niet, maar begin deze week kon ik echt niet meer lachen vanwege de pijn en het vastzitten van al mijn spieren en wat schetst mijn verbazing, sinds de stoelmassage voel ik mij zo'n stuk beter ! Eigenlijk geloof ik het zelf nog niet. Uiteraard nog niet pijnloos, maar ik kan weer beter functioneren, terwijl ik er vooraf niet echt vertrouwen in had dat het effect zou hebben, omdat de Fysio van maandag 17-12-2018 totaal niet geholpen had. Ik ben zo ontzettend blij dat het tegendeel waar is !

Ik wil je heel graag ontzettend bedanken dat je mij in 1 behandeling al een zoveel beter gevoel hebt gegeven. Nu kan ik de feestdagen in ieder geval wèl doorkomen, wat aan het begin van deze week mijn schrikbeeld was. Nogmaals, hoe je het voor elkaar hebt gekregen weet ik niet, maar voor mij is dit een wonder en ik kan niet wachten op de volgende behandeling :-).

Elle Leensvaer, Zwijndrecht


STOELMASSAGE bij Marjolein

In november 2017 is Marjolein bij ons op kantoor langs geweest om 20 medewerkers te voorzien van een stoelmassage. Tijdens de 15 minuten durende stoelmassage had je de kans om heerlijk te ontspannen. Aan de vele reacties bij ons op kantoor te zien, was dit echt een hoogtepunt! Collega’s waren zelfs lang na de stoelmassage nog relaxt (en ik ook J). Mocht je een keer de kans krijgen om een stoelmassage te krijgen, pak die kans met beide handen aan. Een stoelmassage door Marjolein zou ik je echt aanraden!

Marjolein bedankt voor deze leuke dag!  Lara T., Etten-Leur


Als masseuses wisselen we elke maand massages uit. De massage bij Marjolein is altijd een hele fijne rustgevende ervaring! Op het gebied van massages geven vind ik haar zeer deskundig en professioneel. Wat erg fijn is dat ze echt de tijd voor je neemt en aandacht voor je heeft. Ze zorgt echt voor de juiste ontspanning in mijn lichaam. In een korte tijd alle spieren in rug, schouder en nek los. Ook is het even een moment van rust (in het hoofd). Ik zou het heel prettig vinden om dit vaker te kunnen doen. Super, dank je Marjolein!

Mhg, Christyn C., Papendrecht, december 2017  

 


Regelmatig ga ik bij Marjolein langs voor een massage. Soms om de pijn van een blessure te verlichten en af en toe voor een ontspanningsmassage. Het is fijn dat Marjolein vooraf de tijd neemt om vragen te stellen. Tijdens de massage voelt Marjolein goed aan waar de spanning zich bevindt en leest als het ware mijn spieren met haar handen. Ik voel me altijd weer een stuk energieker na een behandeling. Ook de sfeer in de praktijk ervaar ik als zeer aangenaam. Ik kan Marjolein van harte aanbevelen!

Tom van B., Zwijndrecht, december 2016


Ben nu ruim een half jaar maandelijks "onder behandeling" bij Marjolein en na iedere afspraak zit ik de hele vijftien minuten naar huis te gapen van ontspanning. Ze "leest" je lichaam en weet precies waar de knopen en zwakke plekken zitten. Iedere spier komt aan de beurt en dat in een relaxte en professionele sfeer. Ik kijk er steeds naar uit.

Jan de H., Dordrecht, december 2016


Marjolein heeft me nu enkele keren behandeld en ik ben erg enthousiast over de manier waarop ze masseert. Ze voelt goed aan waar de spanning zit en hoe ze die kan verminderen. Marjolein combineert nuchterheid met een toegewijde, liefdevolle aanraking. Het is dat ik niet vlakbij woon, anders zou ik vaker langskomen!

Anneke van B., Oegstgeest, juli 2016Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Via het NIBIG ben ik geregistreerd bij het Wkkgz-register.

Dit houdt in dat ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Zorggeschil en beschik over een klachtenprocedure.


Massagepraktijk Mooi Meer Mens

Assumburg 16
3334 EA  Zwijndrecht

mooimeermens@kpnmail.nl

06 4835 0224